Breng het gesprek tot leven

Event manager

Van concept tot realisatie en met een ongekende drive is Sandy een zeer betrokken organisator. Altijd met een oplossingsgerichte, creatieve én praktische blik.
Toelichting
Een evenement of bijeenkomst is een prachtig middel om contact te maken met medewerkers, klanten en stakeholders. Een event manager werkt aan de uitvoering en organisatie van een event. Alles passend bij het doel en de doelgroep. Wat moet het de bezoekers opleveren en hoe gaan we dat bereiken met het event?
Inhoud
Een event manager is verantwoordelijk voor de voorbereidingen van het event, het verloop en de daadwerkelijk uitvoering van het event. Denk aan beurzen, congressen, conferenties en festivals. De event manager draagt voor alle aspecten die bij een evenement komen kijken, zoals programmering, locatie, aankleding, catering, veiligheid en logistiek, de eindverantwoordelijkheid. De event manager zorgt ervoor dat alles soepel verloopt en een succes wordt! 

Het proces maakt het resultaat...

...en daar is een simpel stappenplan voor nodig
1

Wat is het doel; wat moet het de bezoeker opleveren?

2

Wie is je doelgroep; wie de mens is achter het publiek?

3

Wat is het budget?

4

Welke sfeer en inhoud moet het evenement hebben?

5

Wie kan er een bijdrage aan je event leveren?

6

Welke locatie of welk platform hebben we hiervoor nodig?

Voorbeeld: Dormio

Dormio 20 years

Voor het 20 jarig bestaan van Dormio organiseerden wij een fantastische dag voor 300 internationale gasten. Overdag vond op Sportpark Valkenhuyzen de eerste editie van de Dormiolympics met deelnemers uit Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Spanje plaats. De dag werd afgesloten met een spetterend feest met o.a. Dieter Koblenz en Gerard Joling in Musis Arnhem.

Benieuwd naar hoe Sandy ervoor kan zorgen dat jouw event soepel verloopt en alle touwtjes in handen neemt? Neem contact op!

Neem contact op