Breng het gesprek tot leven

Energiek, scherp en altijd met een vleugje humor. Of het nu gaat om de opening van een congres, het leiden van een debat of het begeleiden van een volledige meeting: breng het gesprek tot leven.
Sandy in het kort

Sandy creëert verbinding. Niet alleen tussen publiek en podium, maar tussen mens en doel.

Sandy’s betrokkenheid uit zich in het feit dat ze graag vroeg in de voorbereidingen van een evenement aansluit. Ze denkt graag met je mee over de ideale vorm voor het evenement en haar jarenlange ervaring als event manager komt hierbij goed van pas.

Een gedegen voorbereiding is voor een must! Wat is het doel van het evenement, welke gasten komen er, welk thema staat centraal en waarom, welke sfeer wil je tijdens de bijeenkomst hebben? En het belangrijkste: met welk gevoel en boodschap moeten de gasten na afloop naar huis vertrekken?  Allemaal vragen die Sandy zowel als dagvoorzitter als event manager beantwoord wil zien.
15
Jaar ervaring in het vak
75
Brand partners
150+
Events
50+
Trouwe en blije klanten

Maak kennis met Sandy

Merken die je voor zijn gegaan

Steven Greven

Natuur & Milieu
"Een goede moderator is cruciaal voor een geslaagd online event. Aan Sandy kun je dat met een gerust hart overlaten."

Leonie Levrouw

TU Delft
"Wij zijn super blij en tevreden dat we Sandy als dagvoorzitter voor ons online evenement hebben ingehuurd. De organisatie en verloop van dit online evenement was voor ons als organisatoren, evenals voor de deelnemers, nieuw en soms even zoeken. Voor Sandy leek het de normaalste zaak van de wereld! Zij wist op eigen wijze iedereen steeds opnieuw te betrekken en aan het woord te laten, ook bracht zij de nodige rust met zich mee. Hierdoor hebben we met zijn allen een mooie dag beleefd."

Aletta Martens

Vakmedianet
"Sandy is een vakvrouw met vele kwaliteiten. Zij is in staat om zich in korte tijd de inhoud van de materie eigen te maken en daarmee als een professionele gesprekspartner op te treden tijdens onze kennisevents. Daarbij ontzorgt zij de organisatie door scripts voor te bereiden i.o.m. de gasten aan tafel. Kortom een dagvoorzitter die ik aan iedereen zou kunnen aanraden!"

(Inter)nationaal inzetbaar